Contacte

Can Canal és una promoció familiar impulsada directament per la propietat del solar. El projecte urbanístic, realitzat amb cura, aporta valors de confort únics a la zona.

Un entorn natural al costat del mar i a només 25 minuts de Barcelona que et permetrà veure des de la finestra el bonic parc natural al peu del Castell de Burriac. A més, el centre urbà i l’escola és a només 8 minuts a peu.

Telèfon

  • +34 667 114 875

E-mail

Et truquem?

Contacta’ns ara per a una visita gratuïta i un assessorament sobre les cases bioclimàtiques

Nom *
Cognom *
E-mail *
Telèfon

Assumpte

Com et podem ajudar?

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE MASOS BONAFONT, S.L.
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar i suprimir les seves dades i altres drets en info@casazero.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacitat.
Accepto la Política de Privacitat.

Cabrera del Mar – Barcelona

Contacta’ns ara per a una visita sense compromís


Accepto la Política de Privacitat.
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE MASOS BONAFONT, S.L. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar i suprimir les seves dades i altres drets en nfo@casazero.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacitat.