L’edificació sostenible (també coneguda com edificació verda de l’anglès green building) busca minimitzar l’impacte ambiental de la seva activitat en el medi ambient i dels seus habitants al llarg del seu cicle de vida.

Els principis de l’edificació sostenible inclou:

  • La consideració de les condicions climàtiques, la hidrografia i els ecosistemes de l’entorn en què es construeixen els edificis, per obtenir el màxim rendiment amb el menor impacte.
  • Ús eficient de l’energia mitjançant l’ús de solucions constructives que permetin cobrir la demanda amb l’energia solar passiva i la resta amb fonts d’energia renovables.
  • L’eficàcia i moderació en l’ús de materials de construcció tenint en compte l’impacte ambiental al llarg del seu cicle de vida.
  • L’ús eficient de l’aigua mitjançant l’aprofitament de l’aigua de pluja, la reutilització de l’aigua i el reciclatge de les aigües grises.
  • La protecció de la salut dels ocupants.
  • La reducció dels residus, la contaminació i la degradació del medi ambient.

 

Render Cases Can Canal B&W - Compra Venta Cases Bioclimàtiques I Ecològiques Cabrera de Mar, BarcelonaRender Cases Can Canal - Compra Venta Cases Bioclimàtiques I Ecològiques Cabrera de Mar, Barcelona
0
Superfície habitable
0%
Estalvien fins un 100 % d’energia
Contacta Ara

Equip

El disseny d’edificis sostenibles consisteix a trobar l’equilibri entre la construcció d’edificis i la sostenibilitat mediambiental definida en l’informe Brundland com la satisfacció de les necessitats de les generacions actuals sense comprometre la capacitat de les generacions futures per satisfer les seves necessitats.

Això requereix una estreta col·laboració de l’equip de disseny d’edificis, arquitectes, arquitectes tècnics i enginyers, i el client en totes les fases del projecte.

Marti Maluquer - Can Canal Team - Compra Venta Cases Bioclimàtiques I Ecològiques Cabrera de Mar, Barcelona

Marti Maluquer

ADMINISTRADOR
Masos Bonafont, SL

Pere Maluquer - Cases Bioclimàtiques I Ecològiques Cabrera de Mar, Barcelona

Pere Maluquer

SOCI DE L’EMPRESA
Masos Bonafont SL

Team Pich Architects - Can Canal - Compra Venta Cases Bioclimàtiques I Ecològiques Cabrera de Mar, Barcelona

Picharchitects_Pich-Aguilera

ESTUDI
D’ARQUITECTURA

Jordi Paris - Can Canal Team - Compra Venta Cases Bioclimàtiques I Ecològiques Cabrera de Mar, Barcelona

Jordi París

ARQUITECTE
Responsable

La promotora

El terreny de Can Canal és propietat de Masos Bonafont. És una promoció familiar, única i exclusiva per a aquells que vulguin viure en una casa d’última generació al peu d’un parc natural.

Com que no hi ha intermediaris, no hi ha sobrecostos en els terrenys i oferim una promoció única a un preu imbatible en l’àrea del Maresme.

MASOS BONAFONT - Cases Bioclimàtiques I Ecològiques Cabrera de Mar, Barcelona

L’estudi d’arquitectura

Aquest projecte arquitectònic d’última generació ha estat desenvolupat per l’estudi d’arquitectura Pich-Aguilera, especialistes en construcció eco-sostenible.

Felip Pich-Aguilera, soci fundador de PichArchitects, va ser a més president de l’associació GBCe (Green Building Council estatal) que es defineix com “una associació sense ànim de lucre que uneix representants de tots els agents del sector de l’edificació amb la finalitat de contribuir a la transformació del mercat immobiliari cap a una edificació més sostenible”.

D’aquesta manera, Can Canal conforma un conjunt de cases unifamiliars que uneixen les últimes tecnologies en arquitectura verda provada i recolzada pels nombrosos premis i reconeixements que l’estudi d’arquitectes ha rebut aquests últims anys.

PICH AGUILERA - Arquitectura - Cases Bioclimàtiques I Ecològiques Cabrera de Mar, Barcelona

Contacta’ns ara per a una visita sense compromís


Accepto la Política de Privacitat.
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE MASOS BONAFONT, S.L. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar i suprimir les seves dades i altres drets en nfo@casazero.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacitat.